Sammenligning af online lån

Udbuddet af online forbrugslån, også kaldet quicklån, er i udvikling, og det kan derfor være svært at danne sig et tilfredsstillende overblik.

Et sikkert overblik

Hos Låne Rådgiveren hjælper de dig med at få et bedre overblik over alle de forskellige typer af forbrugslån, der efterhånden findes på internettet. Her har du mulighed for at sammenligne priser, renter og løbetider på det enkelte lån, således at du kan finde den bedste og billigste løsning for dig.

Låne Rådgivern

Online lån

Enhver kan komme i knibe og pludselig have behov for at låne en mindre eller større sum penge. Måske er du faldet og har flækket en tand eller vaskemaskinen er gået i stykker og har oversvømmet bryggerset.
Med et online lån har du mulighed for at låne op til 400.000 kr på en gang helt uden at skulle stille sikkerhed for det. Ansøgningen om lånet kan foregå via computeren hjemme i stuen og lige, når du har tid. Pengene går ind på din konto nærmest lige med det samme. Det bliver ikke meget lettere.

En fornuftig tankegang

Nok er det let at låne penge på denne måde, da du ikke skal stå skoleret nogen steder, men det kræver også at du undersøger sagerne til bunds. Overvej, hvor meget du minimum kan nøjes med at låne. Undersøg, hvad det enkelte låneudbydere skal have i rente og hvor lang tid du har til at tilbagebetale lånet.