A-kasser- hvilken en er bedst?

Du må selv svare på ovenstående, men hos Din A-kasse har de gjort det lidt lettere at svare.

Tilfredshed og kvalitet

Kvalitet og pris hænger desværre ikke altid samme, når det kommer til a-kasser. Overraskende og nedslående, når det nu er dem, vi sætter vores lid til i nødens stund. Måske er du blevet fyret eller nu er blevet sygemeldt i længere tid. I sådanne tilfælde er det en god idé at have en god og velfungerende a-kasse.
Hos Din A-kasse har de samlet de mest populære a-kasser i hele landet, således at du både kan sammenligne priser og kvalitet. Det endelige valg er op til dig.

Din Akasse

Få et bedre overblik

Hos Din A-kasse har du mulighed for at tjekke priser og, hvilke service den enkelte a-kasse tilbyder. Giv dig god tid og sæt dig godt ind i situationen. Der er ingen, der tvinger dig til at skifte til den første og bedste.
Tilhører du en specifik faggruppe – sundhedsfaglig, håndværkerfag eller noget helt tredje – er det ikke ensbetydning med, at du skal være medlem af den fagforening og a-kasse, der hører til denne gruppe. A-kasser, der favner lidt bredere, kan være mindst lige så gode, og du kan således også spare penge.

Hvad med de studerende

Det siges gerne at det tager et års medlemskab førend medlemmerne kan få fuld støtte fra a-kassen. Som studerende kan du ofte få et gratis medlemskab eller skal betale kontingent i et mindre omfang.
Besøg Din Akasse her: https://dinakasse.dk/