Et besøg hos din lokale frisør understreger din egen skønhed

Dit ydre er vigtigt, det er vigtigt at være velplejet og at se tjekket og naturlig ud. Kan du bekræfte det, så vil du helt sikkert synes rigtig godt om at blive stamkunde her hos Hair & Lashes, der netop har specialiseret sig i at gøre sine tilfredse kunder velplejede og lækre.

Hvilke behandlinger kan Rødovres bedste frisør tilbyde

Hair & Lashes tilbyder alt inden for hårpleje og behandling af øjenvipper og øjenbryn. Der sættes en ære i kun at bruge de allerbedste produkter og at give kunderne et absolut naturligt look. Se alle detaljerne på den delikate hjemmeside Hairandlashes.dk, hvor du dels kan lære ejeren, Tanja Lauritzen, bedre at kende og dels kan blive orienteret om de mange behandlinger, der tilbydes.

bliv klippet hos dine lokale frisør i rødovre

En lækker frisørsalon

Du kan booke en tid på hjemmesiden, eller du kan ringe til salonen, hvis du ønsker en behandling eller en klipning. Frisørsalonen kan selvfølgelig tilbyde klipning, farvning og styling af dit hår – det er uanset, om du er kvinde, mand eller et barn, alle er velkomne.

En klipning er for de fleste en meget følsom sag, så det er vigtigt at have stor tillid til sin frisør. Det er man selvfølgelig meget opmærksom på hos den bedste frisør i Rødovre, og du kan forvente, at der foregår en grundig rådgivning, inden klipningen påbegyndes. Kunden er i centrum og skal være helt tryg under hele processen, det giver tilfredse kunder.

Er du frisk på at springe ud i en hair-extension, så kan du også trygt overlade den opgave til Hair & Lashes, der altid kun bruger 100 % naturligt hår til den behandling.

Specialist i bryn og vipper

Vil du gerne sætte ekstra fokus på dine smukke øjne, så kan det gøres ved at få stylet dine bryn og dine vipper. Her er det absolut vigtigt for den bedste frisør i Rødovre, at det endelige resultat bliver så naturligt som muligt. Hun vil selvfølgelig vejlede og behandle på en måde, så det kommer til at passe perfekt til dig og dit ansigt. Allerhelst skal denne omfattende behandling faktisk helst se ud som om, den slet ikke er blevet lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *